Світловодський район
Надзвичайні події

Злодії взялися за кондиціонери

Злодії взялися за кондиціонери
Житель одного з будинків у приватному секторі селища Власівка фактично позбувся кондиціонера.
Зовнішню частину спліт-системи кондиціонування для приватного будинку зняли невідомі, поки господарів не було вдома. Як повідомив інтернет-виданню "Власівка" потерпілий, мабуть, зловмисники скористалися тим, що господар з родиною кілька днів не було вдома і скоїли крадіжку. Зручною для злодіїв була ситуація ще й тим, що в сусідніх будинках господарі так само бувають нечасто.
На думку господаря, зовнішній блок кондиціонера злодії знімали в темний час доби, адже вдень, не зважаючи на нечисленність людей навколо, їх би все одно помітили.

"Знімали вночі, сто відсотків. Інакше б їх помітили. Людей навколо небагато, але по вулиці увагу звернули б точно. Та й без машини не обійшлося. В руках же вони не понесуть такий ящик. Хоча, в наш час, може і увагу ніхто не звернув би. Ну несуть собі кондиціонер і що, може хто ставити собі надумав. Але по нашій вулиці точно ніхто не бачив,"- ділиться з нами потерпілий.

У те, що поліції вдасться відшукати вкрадене майно, господар кондиціонера не сподівається, але подати заяву в поліцію, все ж має намір.Радіє лише тому, що злодії не дісталися до будинку, проникнувши в який, могли б вкрасти куди більше, ніж кондиціонер.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF