Знам’янський район
Надзвичайні події

На Новгородківщині молодики вкрали огорожу з братської могили

На Новгородківщині молодики вкрали огорожу з братської могили
Двоє мешканців Новгородківського району зважилися на злочин, аби здати паркан на металобрухт та «заробити» грошей. Втім за ганебний вчинок їм доведеться понести кримінальну відповідальність. Про це повідомляє прес-служба Нацполіція в області.
До відділення поліції звернулася голова однієї з сільських рад та повідомила, що з території братської могили, яка розташована в парку населеного пункту, було викрадено 7 секцій металевої огорожі.

На Новгородківщині молодики вкрали огорожу з братської могили

«У скоєнні кримінального правопорушення поліцейські викрили двох місцевих жителів, 19 та 22 років, раніше судимих за крадіжки. Своїми діями зловмисники, за попередньою інформацією, завдали матеріальної шкоди на суму близько 5 тисяч гривень. Вирішується питання про оголошення особам підозри», – розповів начальник Новгородківського відділення поліції Володимир Кучер.

За цим фактом поліцейські проводять розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 297 (наруга над могилою, іншим місцем поховання) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк від 4 до 5 років або позбавлення волі від 4 до 7 років.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF