---
Надзвичайні події

До уваги водіїв! Зважайте на сильні морози!

До уваги водіїв! Зважайте на сильні морози!
За повідомленням Гідрометцентру, наступної доби 31 січня, в Україні збережеться холодна погода. Зокрема, синоптики прогнозують нічну температуру 14-19°, вдень 5-10° морозу; в більшості областей Лівобережжя вночі 21-26°, вдень 11-16° морозу. Дещо тепліше на заході країни, півдні Одещини та в Криму – вночі 7-12°, вдень 1-6° морозу.
За таких погодних умов поліція нагадує автовласникам про особливості експлуатації транспортних засобів у зимовий період, особливо при поїздках на далекі відстані. Вирушаючи в дорогу, перевірте технічний стан авто, подбайте про запас палива.

Аби поїздка не принесла неприємностей, варто дотримуватися простих правил. Зокрема, не забувайте про зарядний пристрій до мобільного, гарячі напої в термосі, запишіть номери телефонів аварійних та дорожніх служб.

Окрім стандартних предметів, (аптечки, вогнегасника, знака аварійної зупинки, балонного ключа, буксирувального тросу, запасного колеса та домкрата), у сильні морози не зайвими будуть комплект теплого одягу, ліхтар на батарейках, дроти «прикурювання», скребок для скла та щітка, свічки, сірники, невеличка лопата.

Та головне, будьте уважними та обережними за кермом, неухильно дотримуйтесь Правил дорожнього руху.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF