---
Надзвичайні події

Правоохоронці попереджають: на території краю почастішали крадіжки з автомобілів

Правоохоронці попереджають: на території краю почастішали крадіжки з автомобілів
Шановні автовласники та водії! Поліція Кіровоградщини звертається до Вас із застереженням щодо крадіжок з транспортних засобів. Йдеться про викрадення особистих речей з автівок. Зазвичай об’єктом цього посягання стають: барсетки, гаманці, сумочки, аудіо-відеотехніка, аксесуари з салону, мобільні телефони та інші предмети, котрі можуть становити цінність для злодіїв.
Для того, щоб уникнути цих неприємних інцидентів, необхідно після паркування автомобіля забирати всі особисті речі, або ж не залишати їх на видному місці. Пам’ятайте, у більшості випадків, ви являєтесь потенційною ціллю посягання ще до того, як покинули транспортний засіб, адже досить часто зловмисники ведуть спостереження за свою жертвою, визначають доцільність їхніх дій і вже попередньо ознайомлені з предметами, котрі будуть викрадати. Також не можна покладатись і на встановлену Вами сигналізацію в автомобілі, оскільки зловмисники технічно оснащенні, що дозволяє їм безперешкодно обходити засоби безпеки. Шляхом технічного втручання відбувається сканування і відключення сигналізації та системи блокування вашого автомобіля. Просимо вас залишати ваші транспортні засоби у власних чи орендованих гаражах, а при їх відсутності у спеціально обладнаних місцях, де надаються послуги цілодобової охорони (місця паркування, стоянки, автотранспортні підприємства, які надають послуги паркування). У разі відсутності такої можливості, залишайте їх у місцях, де ведеться відеоспостереження.

У разі отримання будь-якої інформації про вчинення злочину, пов’язаного з використанням автомототранспорту, просимо телефонувати за номером «102».

"ВК" у PDF