Світловодський район
Надзвичайні події

Нечесна боротьба за територію розпочалася на ринку надання послуг таксі у Світловодську

Нечесна боротьба за територію розпочалася на ринку надання послуг таксі у Світловодську
"Дев’яності повертаються?" — ставлять риторичне запитання перед правоохоронцями батько і син — Валерій і Степан Кравчини після інциденту з кримінальним душком, що стався 2 січня з водіями таксі "Тройка".
Ось про що йде мова. За словами Степана Кравчини, другого січня о 23:10 до диспетчера "Тройки" — найпершої у Світловодську служби таксі (заснована у 1999 році Валерієм Кравчиною) надійшло замовлення на два автомобіля. Коли водії прибули на місце виклику до міського РАЦСу, хвилин 15 до них ніхто не підходив. Раптом підбігла група молодиків в балаклавах (близько восьми чоловік), яка витягла одного водія з машини, другий встиг зачинити двері і, коли вже від’їжджав, машину вдарили (на фото). Експертну оцінку пошкоджень ще не робили, але ремонт обійдеться щонайменше тисяч у 10.

Обом водіям погрожували: "Ви тут більше не працюєте! Тільки спробуйте виїхати на лінію, ми ваші машини спалимо і т.п.".

На цьому акція залякування не закінчилася. Наступного дня всім водіям, які співпрацюють з таксі "Тройка", почали телефонувати та погрожувати. Попереджали, що водії можуть працювати в будь-якій службі таксі міста, тільки не в цій, інакше їх транспортні засоби спалять! "Ми хочемо знати хто влаштовує такі протиправні діяння і як до цього ставиться поліція? Чи планують правоохоронці порушити кримінальну справу за нашими заявами і потім розслідувати її? У нас є припущення, що це може бути "роботою" недобросовісних конкурентів, які таким чином намагаються фізично та морально знищити нас, використовуючи сценарій 90-х років!" — обурюються підприємці.

"ВК" у PDF