---
Надзвичайні події

Увага, повідомлення про можливість підробки документів!

Увага, повідомлення про можливість підробки документів!
Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області доводить до відома про факт проникнення невідомими особами до приміщення Кіровоградського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області.
Під час цього проникнення останніми відкрито сейф, в якому зберігалась печатка із зображенням Державного Гербу України та найменуванням відділу.

У зв’язку з чим, Управління допускає про можливість звернення до нотаріусів, органів, що здійснюють реєстрацію майна, державних реєстраторів речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, сервісних центрів МВС України осіб з документами, виданими Кіровоградським районним відділом ДВС, що є підробними, з метою вчинення правочинів щодо відчуження у будь-якій спосіб майна, тощо.

У разі виникнення підозри стовно справжності документів, повідомляти Кіровоградський районний відділ ДВС (т. 22-48-08, 32-00-46, 24-28-66, 22-06-55) або Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області (відповідальна особа Управління – Соловйова Н.П., т. 35-66-33).

"ВК" у PDF