Новгородківський район
Надзвичайні події

Новгородківські поліцейські затримали крадіїв

Новгородківські поліцейські затримали крадіїв
6 вересня працівниками Новгородківського відділку поліції разом із колегами з Кривого Рогу, затримали двох громадян, які обікрали оселю підприємця із Новгородки на суму близько 300 тис. грн.
Повідомлення про крадіжку надійшло до Новгородківського відділення поліції о 14-й годині 6 вересня. Приватний підприємець зранку разом із родиною виїхав у справах, чим і скористалися підозрювані. Прослідкувавши за тим, щоб в квартирі нікого не було, зловмисники пошкодили вікно й заходилися порядкувати у чужій оселі.

Аби знайти цінні речі, спакувати золоті прикраси господині та інше майно, крадіям знадобилося небагато часу. Напарники спокусилися навіть на бінокль, ліхтарик і мисливський ніж. Далі обидва так само втекли з місця злочину через вікно та вирушили на автомобілі в напрямку Кривого Рогу, маючи намір «загубитися» у великому місті.

Повернувшись додому, потерпілі негайно викликали поліцію. Попрацювавши на місці пригоди, оперативники з’ясували, на якому транспортному засобі рухалися злодії, а далі встановили особи підозрюваних та їх місцезнаходження.

Вирахувати і затримати злодіїв працівникам поліції вдалося вже через кілька годин на території Кривого рогу. Ними виявились двоє мешканців Дніпропетровської області, віком 28 та 31 років. За скоєне зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною ч. 4 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За ці дії особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. У даний час перевіряється причетність зловмисників до скоєння аналогічних злочинів.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF