---
Надзвичайні події

На Кіровоградщині з незаконного обігу вилучено підакцизних товарів більше ніж на 12 млн. гривень

На Кіровоградщині з незаконного обігу вилучено підакцизних товарів більше ніж на 12 млн. гривень
За результатами контрольно-перевірочної роботи спрямованої на зменшення тіньового обігу підакцизних товарів з початку року ГУ ДФС у Кіровоградській області проведено 45 перевірок суб’єктів господарювання, що здійснюють господарську діяльність у сфері обігу підакцизних товарів.
За результатами цих перевірок застосовано фінансових санкцій на суму 868,3 тисяч гривень. Зокрема, за безліцензійну торгівлю алкогольними напоями – 425,0 тис. грн; за безліцензійну торгівлю тютюновими виробами – 17,0 тис. грн; за торгівлю алкогольними напоями за цінами, нижчими від встановлених мінімальних роздрібних цін – 70,0 тис. грн; за реалізацію тютюнових виробів за цінами, вищими за встановлені законодавством максимальних – 60,0 тис. грн.; за зберігання (реалізацію) алкогольних напоїв немаркованих марками акцизного податку – 228,3 тис .грн.; за зберігання (реалізацію) тютюнових виробів немаркованих марками акцизного податку – 34,0 тис. грн. та за не внесення до Єдиного реєстру місця зберігання тютюнових виробів – 34,0 тис. гривень.

У рамках проведення операції «Акциз-2016» оперативним управлінням ГУ ДФС у Кіровоградській області вилучено з незаконного обігу підакцизних товарів на суму 12,3 млн. гривень. Зокрема, спирту на 10,9 млн. грн., фальсифікованої лікеро-горілчаної продукції - 0,6 млн. грн., тютюнових виробів – 0,2 млн. грн., нафтопродуктів – 0,6 млн. гривень.

Викрито та припинено діяльність трьох підпільних цехів по виготовленню підакцизних товарів (алкоголю та нафтопродуктів).

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF