Світловодський район
Надзвичайні події

Біля водойм Світловодщини триває роз’яснювальна робота

Біля водойм Світловодщини триває роз’яснювальна робота
Впродовж літа рятувальники продовжують роз’яснювальну роботу на водоймах області, щоб попередити відпочивальників наскільки важливо дотримуватись правил безпеки.
І навіть зважаючи на мінливу погоду бажаючих відпочити біля річок вистачає.

20 липня рятувальники провели профілактичні бесіди поблизу Голубого озера, де полюбляють відпочивати жителі м.Світловодська. Під час розмови молодим людям нагадали, що не варто ризикувати власним життям заради екстриму на воді. Оскільки стрибок з дамби, плавання на далеку відстань може завершитися трагедією. На жаль, такі випадки трапляються практично щороку. Також рятувальники нагадали, що перебування цілий день на сонці може призвести до теплового удару, та розповіли про перші дії у такому випадку. Окремо працівники місцевого підрозділу ДСНС зупинилися на тому, що купання у стані сп’яніння забрало не одне людське життя. Місцеві відпочивальники погодилися, що безпека на воді залежить від них самих, тож вони намагаються завжди бути обережними.

Біля водойм Світловодщини триває роз’яснювальна робота

На завершення розмови співрозмовникам надали застережні листівки, де наводяться основні рекомендації фахівців та порадили бути обачними під час літнього відпочинку.

"ВК" у PDF