Знам’янський район
Надзвичайні події

Правоохоронці встановлюють обставини пригоди, під час якої травмовано працівника патрульної поліції

Правоохоронці встановлюють обставини пригоди, під час якої травмовано працівника патрульної поліції
Інцидент стався 6 липня близько 8-ї години ранку. До автомобіля марки «Фольксваген» підійшов наряд патрульної поліції та звернувся до водія з проханням пред’явити документи. Керманич умисно почав рух у напрямку патрульних та скоїв наїзд на 24-річного лейтенанта поліції. У результаті пригоди дівчина отримала травми ноги.
У даний час працівник поліції знаходиться в лікарні. Водія транспортного засобу доправлено до Кіровоградського відділу поліції, де він спілкується зі слідчими.

Як з’ясувалося, за кермом перебував 30-річний мешканець Знам’янського району Кіровоградської області. На місці пригоди працює слідчо-оперативна група Кіровоградського відділу поліції та прокуратури.

Під час огляду транспортного засобу у салоні виявлено та вилучено предмет, схожий на пневматичний пістолет марки «Сталкер», патрон калібру 7,62 мм, два поліетиленових пакети з рослинами, зовні схожими на коноплю. Вилучене направлено на дослідження.

Вирішується питання про відкриття по даному факту кримінального провадження за ч. 2 ст. 345 «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу» Кримінального кодексу України.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області
(за матеріалами патрульної поліції)

"ВК" у PDF