Знам’янський район
Надзвичайні події

У Знам’янському районі відбулися тактичні навчання

У Знам’янському районі відбулися тактичні навчання
З метою підвищення професійної майстерності та вдосконалення рівня тактичної підготовки особового складу пожежно-рятувального підрозділу Знам'янського МРВ У ДСНС в області під час гасіння пожеж в закладах (будинках, притулках) для людей похилого віку було проведено тактичні навчання.
Тактичні навчання відбулися 17, 21 червня на територіях Дмитрівського, Мошоринського стаціонарних відділень територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг Знам'янського району), Знам'янського дитячого будинку-інтернату та Знам'янського психоневрологічного інтернату .У результаті навчань відпрацьовано дії персоналу з евакуації людей з використанням первинних засобів пожежегасіння, дії пожежно-рятувального підрозділу з рятування людей та гасіння пожеж на даних об’єктах.

У Знам’янському районі відбулися тактичні навчання

До зазначених заходів був залучений весь особовий склад підрозділу на чолі з начальником міськравідділу майором служби цивільного захисту Владиславом Ларіоновим та чергова техніка пожежно-рятувального підрозділу м.Знам’янки.

Завдяки високому рівню підготовки, злагодженості дій як персоналу даних об’єктів а також рятувальників, було отримано високу оцінку представником Управління ДСНС України у Кіровоградській області майором служби ЦЗ Назаренко К.Ю. та визначено готовим до оперативного реагування на надзвичайні ситуації.

"ВК" у PDF