---
Надзвичайні події

Поліцейські Кіровоградщини боротимуться з пияцтвом за кермом

Поліцейські Кіровоградщини боротимуться з пияцтвом за кермом
З вівторка на території Кіровоградської області стартувала оперативно-профілактична операція «Нетверезий водій – злочинець!»
Незважаючи на вжиті практичні заходи, спрямовані на попередження дорожньо-транспортного травматизму, проведення профілактичних заходів, спрямованих на зменшення тяжкості наслідків дорожніх аварій, ситуація на шляхах області погіршується.

Так, у минулому році на території краю сталося 126 дорожньо-транспортних пригод з постраждалими (за 2014 рік – 102 ДТП), у яких 20 людей загинули (2014 р. – 26) та 156 були травмовані (2014 р. – 124).

Статистика дорожньо-транспортних пригод з вини водіїв, які перебували за кермом у нетверезому стані, невтішна. За минулий рік зареєстрована 41 така аварія (2014 р. – 23). З вини водіїв, які дозволили собі сісти за кермо напідпитку, чотири особи загинули (2014 р. – 8), ще 60 учасників дорожнього руху отримали тілесні ушкодження. У нинішньому році на автошляхах нашої області уже зареєстровано 10 дорожніх аварій з вини нетверезих керманичів, у яких дві людини загинули, ще вісім - були травмовані.

У зв’язку з цим, з 14 по 29 червня на території області проводитиметься оперативно-профілактична операція «Нетверезий водій – злочинець!»

Шановні водії! Поліція Кіровоградщини вкотре закликає вас відмовлятися від керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Бережіть власне життя та життя інших учасників дорожнього руху.

"ВК" у PDF