Знам’янський район
Надзвичайні події

Знам’янка попрощалася із захисником України Дмитром Кісліченком

Знам’янка попрощалася із захисником України Дмитром Кісліченком
11 червня відбулася траурна церемонія прощання знам’янчан із своїм земляком, захисником України Дмитром Кісліченком.
Дмитро народився 23.04.1986 року в місті Знам’янка. Після закінчення загальноосвітньої школи №1 вступив до Знам’янського професійно-технічного училища № 12 за спеціальністю помічник машиніста електровоза, яке закінчив у 2004 році. 26 серпня 2004 року був прийнятий в локомотивне депо Знам’янка на посаду помічника машиніста електровоза цеху експлуатації, де і працював до травня 2008 року.

З 23 травня 2008 по 16 квітня 2009 проходив строкову військову службу в Збройних Силах України, після якої продовжував працювати в локомотивному депо на посаді помічника машиніста електровоза цеху експлуатації.

27 липня 2015 був призваний на військову службу за мобілізацією. За час роботи в локомотивному депо Кісліченко Дмитро Валерійович зарекомендував себе досвідченим, вольовим, вимогливим до себе, працелюбним, дисциплінованим працівником. У складних ситуаціях міг прийняти доцільне рішення та виконати поставлене завдання. У роботі виявляв ініціативу та високий рівень професійних знань, застосовував на практиці здобуті навички та досвід роботи.12

Серед товаришів по роботі та керівництва локомотивного депо користувався повагою та авторитетом за професіоналізм та знання своєї справи.

Прощання із захисником України відбулося на площі Героїв Майдану. Провести Дмитра в останню путь зібралися сотні жителів міста.

Знам’янка попрощалася із захисником України Дмитром Кісліченком

Міський голова Сергій Іванович Філіпенко у прощальному слові наголосив, що ми щиро поділяємо горе родини з трагічною та непоправимою втратою найріднішої людини - сина,чоловіка, батька, брата та схиляємо голови перед справжнім патріотом, який віддав життя заради нас з вами, заради Батьківщини. Пам’ять про молодого захисника Вітчизни Кісліченка Дмитра назавжди залишиться у наших серцях!

З прощальними словами виступили : помічник начальника з кадрових питань локомотивного депо Геннадій Васильович Осипенко , машиніст електровозу локомотивного депо ТЧ-7 Іван Миколайович Дедушков. 12

Знам’янка попрощалася із захисником України Дмитром Кісліченком

Командир роти де служив Дмитро капітан Сосновський Микола Олександрович зазначив: «Дмитро був дуже відповідальний, завжди йшов на завдання в перших рядах, доброзичливий, щирий товариш, якого завжди зустрічали з радістю, поважали і цінували, отже пам’ять про Дмитра залишиться назавжди у наших серцях».

В прощальних словах представника громадської організації «Знам’янська Спілка ветеранів АТО» Олексія Юрійовича Сергєєва прозвучало: «Нещодавно ми зустрічали життєрадісного, усміхненого Дмитра, а зараз його проводжає місто".

Знам’янка попрощалася із захисником України Дмитром Кісліченком

Люди проводжали героя, підходили аби покласти квіти та просто доторкнутися до домовини з тілом героя.
Пам’ять про молодого захисника Вітчизни, Кісліченка Дмитра Валерійовича, залишиться у наших серцях назавжди!

Знам’янка попрощалася із захисником України Дмитром Кісліченком

Вічна пам’ять і слава Героям!

"ВК" у PDF