Знам’янський район
Надзвичайні події

Встановлено особу крадія інструментів

Встановлено особу крадія інструментів
Зловмисник здійснив крадіжку з дачного будинку в одному з населених пунктів Знам’янського району Кіровоградської області. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк до шести років.
До відділу поліції надійшло повідомлення від 59-річного мешканця сусідньої області. Потерпілий розповів про викрадення майна з його дачі на Кіровоградщині.

«Правоохоронці встановили, що до крадіжки причетний 64-річний мешканець району. Чоловік повертався з гостин та, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вирішив перевірити, що є цінного у приміщенні. Через вікно злодій проник до будинку, де знайшов 2 водні насоси, 2 амортизатори, сокиру, кувалду, пилку, пристрій для вимірювання та інші речі. Чуже майно зловмисник склав до своєї сумки і забрав додому. У даний час викрадене вилучено та повернуто власнику», - повідомив начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар.

Злодію оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.


За матеріалами Знам’янського відділу поліції
ГУНП в Кіровоградській області

"ВК" у PDF