Знам’янський район
Надзвичайні події

11 червня Знам’янщина прощатиметься з Дмитром Кісліченком

11 червня Знам’янщина прощатиметься з Дмитром Кісліченком
Завтра, 11 червня 2016 року, Знам’янщина прощатиметься зі своїм земляком, учасником антитерористичної операції на сході України Дмитром Кісліченком.
Дмитро загинув за свободу і незалежність України 9 червня 2016 року. Громадянська панахида за загиблим розпочнеться на площі Героїв Майдану (біля обеліску Слави) 11 червня 2016 року о 14.00.

Відповідно до розпорядження міського голови, 11 червня 2016 року в м.Знам’янка будуть приспущені Державні прапори із жалобними стрічками на установах та підприємствах, скасовані всі розважальні та спортивні заходи.
Сумна звістка знову надійшла на Знам'янщину: в зоні АТО загинув Кисличенко Дмитро мешканець м.Знам'янка.

Висловлюємо найщиріші співчуття близьким та рідним.

У ці важкі хвилини прийміть слова смутку і жалю у зв’язку з трагічною та непоправимою втратою найріднішої людини – сина, батька.

Смерть раптово завжди забирає найдостойніших із нас. А що ж може бути більшим, ніж гідний приклад вищого рівня патріотизму – захист рідної країни, державності Батьківщини від ворогів-окупантів!

На жаль, словами важко загоїти у серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. В цю гірку мить щиро поділяємо горе родини загиблого та схиляємо голови перед справжнім патріотом, який віддав життя заради Батьківщини.

Уся Знам’янщина схиляє голову у глибокому сумі за достойним сином нашої землі для якого «любов до України» - не просто слова, а вірне служіння Батьківщині.

Пам’ять про молодого захисника Вітчизни, Кисличенка Дмитра , залишиться у наших серцях назавжди!

Вічна пам’ять і слава Героям!

"ВК" у PDF