Світловодський район
Надзвичайні події

У Світловодську затримано серійних квартирних крадіїв

У Світловодську затримано серійних квартирних крадіїв
Зловмисниками виявилися жителі міста Світловодська, 38 та 33 років, раніше неодноразово судимі за майнові злочини. На рахунку злодіїв майже 20 фактів кримінальних правопорушень. У даний час обраховується загальна сума завданих збитків, що, за попередніми даними, сягає декількох десятків тисяч гривень.
Правоохоронці встановили, що спільники, пошкоджуючи вікна чи двері балкону, вночі проникали до квартир, розташованих на 1-2 поверхах. Із помешкань зловмисники забирали цінності – вироби із золота, аудіовідеотехніку, інструменти, мобільні телефони, а також гроші, годинники та інші речі.

У Світловодську затримано серійних квартирних крадіїв

«Окрім низки квартир, злодії обікрали і два торговельні заклади, один з яких весільний салон, інший – магазин одягу. Чуже майно чоловіки продавали на території сусідніх областей, отримані кошти витрачали на власні потреби. Частину викрадених речей правоохоронці вилучили», - розповів начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Поліцейські перевіряють чоловіків на можливу причетність до скоєння інших подібних кримінальних правопорушень.

За матеріалами Світловодського відділу поліції
ГУНП в Кіровоградській області

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF