Олександрівський район
Надзвичайні події

Чоловік помер під час пожежі

Чоловік помер під час   пожежі
23 березня о 05:44 на пункт зв’язку 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт. Олександрівка надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку.
До служби порятунку «101» зателефонував сусід, який і помітив вогонь всередині житла. Завдяки спільним оперативним діям вогнеборців, що прибули на виклик, та сусіда, який вчасно почав гасити вогонь, пожежу вдалося ліквідувати та врятувати від знищення житловий будинок.

Внаслідок пожежі пошкоджено лише речі домашнього вжитку. На ліквідацію осередку займання знадобилось близько 20 хвилин. Однак після проведення розвідки в житловому будинку було виявлено тіло 56-річного чоловіка вже без ознак
життя. На жаль, через запізніле виявлення пожежі допомогти людині вже не було змоги. Шансів вижити в нього, як повідомляють рятувальники, майже не було. Адже як припускають вогнеборці, чоловік знаходився в стані алкогольно
го сп’яніння.

Тіло загиблого направлено на судово-медичну експертизу для подальшого встановлення причини смерті. Попередня причина пожежі — необережне поводження з вогнем під час куріння. Збиток та сума врятованих матеріальних цінностей наразі встановлюються фахівцями.

"ВК" у PDF