Онуфріївський район
Надзвичайні події

Трагічно закінчилося гостювання жителя Полтавської області в Онуфріївському районі

Трагічно закінчилося гостювання жителя Полтавської області в Онуфріївському районі
За попередніми даними, 56-річний житель Онуфріївського району під час суперечки металевим предметом завдав кілька ударів по голові знайомому, який у нього гостював. За вчинене зловмиснику може загрожувати до 8 років позбавлення волі.
До Онуфріївського відділення поліції надійшло повідомлення з районної лікарні, про доставлення 57-річного чоловіка з тілесними ушкодженнями.

Під час спілкування з правоохоронцями потерпілий пояснив, що він проживає в Полтавській області, а в село на Кіровоградщину приїхав до знайомого, аби з ним та його співмешканкою відсвяткувати 8 березня.

Після спільного розпиття спиртних напоїв, чоловіки вийшли на подвір’я, де між ними виникла суперечка. 56-річний господар будинку наніс гостю два удари в область голови шматком стального листа.

Залишивши пораненого товариша на території власного домоволодіння без допомоги, зловмисник утік. Його співмешканка викликала потерпілому швидку.

Коли на місце події прибули поліцейські, жінка перебувала у стані алкогольного сп’яніння та пояснити нічого не змогла.

У результаті вжитих заходів працівники поліції встановили місцезнаходження зловмисника. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Чоловіку оголошено підозру у вчиненні злочину, вирішується питання про обрання стосовно нього міри запобіжного заходу.

За матеріалами Онуфріївського відділення поліції
Світловодського ВП ГУНП в Кіровоградській області

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF