Знам’янський район
Надзвичайні події

На Кіровоградщині засуджено інтернет-пропагандистку сепаратизму: коментує СБУ

На Кіровоградщині засуджено інтернет-пропагандистку сепаратизму: коментує СБУ
Знам’янський міськрайонний суд Кіровоградської області визнав винною місцеву мешканку, яка розповсюджувала в Інтернеті сепаратистські матеріали.
Співробітники Служби безпеки України у липні 2015 року припинили діяльність адміністратора групи «Новоросія Кіровоград». Жінка розміщувала в одній з російських соціальних мереж матеріали з антиукраїнською пропагандою.

Під час обшуків було вилучено розтиражовані сепаратистські агітки, зокрема «акт проголошення незалежності Кіровоградської народної республіки», «декларація про суверенітет Кіровоградської народної республіки» та «конституція Кіровоградської народної республіки».

На Кіровоградщині засуджено інтернет-пропагандистку сепаратизму: коментує СБУ

Суд визнав зловмисницю винною у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 109 та ч. 1 ст. 110 Кримінального кодексу України, та призначив покарання у вигляді позбавлення волі терміном на три роки.

Якщо вам стали відомі факти розповсюдження сепаратистського контенту в мережі Інтернет, просимо звертатися до УСБУ в Кіровоградській області за телефоном «гарячої лінії» (522) 36-13-06 або на електронну адресу usbu_kvg@ssu.gov.ua.

За кожним отриманим повідомленням співробітники СБУ оперативно вживатимуть заходи правового реагування відповідно до чинного законодавства. Анонімність відправникам звернень гарантується.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF