Олександрівський район
Надзвичайні події

Поліцейські Олександрівського району знайшли крадіїв автомобіля

Поліцейські Олександрівського району знайшли крадіїв автомобіля
Викрадений транспортний засіб зловмисники розібрали на запчастини та продали. За вчинене їм загрожує покарання – до 8 років позбавлення волі.
До Олександрівського відділення поліції звернувся 29-річний житель району. Чоловік повідомив, що з території його домоволодіння було викрадено легковий автомобіль марки ВАЗ.

«У ході проведення розшукових заходів правоохоронці встановили особи викрадачів. Ними виявились жителі Компаніївського району, 21, 23 та 27 років, наймолодший з яких раніше судимий за майнові злочини. Чоловіки вирішили покращити власне матеріальне становище за чужий рахунок. Заволодівши автомобілем, зловмисники попрямували до свого району, де розібрали машину на запчастини, які в подальшому продали», – розповів начальник Олександрівського відділення поліції Сергій Козяр.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Стосовно одного зі зловмисників обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

За матеріалами Олександрівського відділення поліції
Знам’янського ВП ГУНП в Кіровоградській області

"ВК" у PDF