Олександрівський район
Надзвичайні події

Правоохоронці викрили зловмисника, який вдруге обікрав одного чоловіка

Правоохоронці викрили зловмисника, який вдруге обікрав одного чоловіка
Раніше чоловік викрав у жителя селища Новгородки Кіровоградської області сільськогосподарський інструмент. Правоохоронці повернули власнику його майно, а матеріали кримінального провадження за цим фактом направили на розгляд до суду. Тим часом злодій знову вирішив «поживитися» за рахунок місцевого мешканця.
12 лютого до відділення поліції надійшло повідомлення від жителя районного центру. Чоловік розповів, що з двору його домоволодіння було викрадено стартер від легкового автомобіля та металобрухт.

Правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 38-річний непрацюючий, раніше судимий за крадіжки, мешканець райцентру. Гроші від продажу металу злодій витратив на придбання алкоголю.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту, обмеження чи позбавлення волі на строк до п'яти років.

Як з’ясувалося, громадянин не вперше став жертвою зловмисника. Восени минулого року чоловік викрав з домоволодіння того ж потерпілого ручну сіялку. Майно правоохоронці вилучили та повернули господарю. Доки справа розглядалася у суді, поліцейські викрили злодія ще в одному злочині.

За матеріалами Новгородківського відділення поліції
Долинського ВП ГУНП в Кіровоградській області

"ВК" у PDF