Знам’янський район
Надзвичайні події

На Кіровоградщині у зіткненні двох автобусів постраждали 11 людей

На Кіровоградщині у зіткненні двох автобусів постраждали 11 людей
31 грудня 2015 року близько 02 години ночі на 34 кілометрі автодороги Кіровоград – Кривий Ріг – Запоріжжя у Новгородківському районі Кіровоградщини сталась дорожньо-транспортна пригода з тяжкими напрямками, під час якої були травмовані 11 людей.
За попередніми даними водій автобуса VOLKSWAGEN LT 35 TDI, рухаючись за маршрутом «Кривий Ріг – Київ» у напрямку столиці, заснув за кермом, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автобусом SCANIA K113, що рухався за маршрутом «Київ – Кривий Ріг» у напрямку м. Кривого Рогу Дніпропетровської області.

На Кіровоградщині у зіткненні двох автобусів постраждали 11 людей

У результаті дорожньої аварії водій і п’ять пасажирів автобуса VOLKSWAGEN та водій і три пасажири автобуса SCANIA дістали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості, з якими були доставлені до лікувальних закладів Кіровоградської та Дніпропетровської областей.

Наразі за данним фактом триває розслідування.

Правоохоронці Кіровоградщини вкотре нагадують! Шановні учасники дорожнього руху будьте уважними та обережними під час участі у ньому, особливо у темну пору доби та взимку! Пам’ятайте, що ваші життя та здоров’я, а також життя та здоров’я оточуючих виключно у ваших руках!

"ВК" у PDF