Знам’янський район
Надзвичайні події

Працівники Знам’янської поліції викрили факт торгівлі алкоголем без ліцензії

Працівники Знам’янської поліції викрили факт торгівлі алкоголем без ліцензії
У місті Знам’янка Кіровоградської області 68-річна місцева жителька реалізувала покупцеві 2 літри спирту невідомого походження.
Під час заходів, спрямованих на протидію торгівлею алкогольними напоями чи тютюновими виробами без ліцензії, інспектори поліції викрили у вчиненні правопорушення власницю одного із закладів міста.

«Під час огляду місця події в приміщенні правоохоронці виявили та вилучили ще 4 літри рідини, схожої на спирт, яку, за словами жінки, вона придбала для власних потреб та продала частину без наявної ліцензії незнайомому чоловіку за 146 гривень», - розповів заступник начальника Знам’янського відділу поліції Олег Клименко.
Дії особи кваліфіковано за ознаками адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 156 КУПАП «Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами». Їй загрожує покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі та виручки, одержаної від продажу предметів торгівлі.

За матеріалами Знам’янського відділу поліції
ГУНП в Кіровоградській області


"ВК" у PDF