---
Надзвичайні події

Правоохоронці Кіровоградщини радять завчасно підготувати автомобіль до випробувань зими

Правоохоронці Кіровоградщини радять завчасно підготувати автомобіль до випробувань зими
Досвідчені водії добре знають, а новачки здогадуються, що експлуатація автомобіля взимку – справа складна.
Але той, хто звик до автомобіля, їздитиме завжди, тому кожен намагається забезпечити собі всесезонний драйв – хто покладаючись на підприємства автосервісу, а хто й самотужки, перетворюючи і без того напружену осінь на період інтенсивної праці. Адже для того, щоб автомобіль нормально працював за будь-яких погодних умов, необхідно підготувати його до цих умов.

Перш за все потрібно подбати про заміну гуми на зимову, перевірку гальм, зовнішніх світлових приладів, системи обігріву та охолодження. Саме в перші дні зими збільшується ризик виникнення аварійних ситуацій та скоєння дорожньо-транспортних пригод. Сильні дощі, сніг, ожеледиця та тумани значно ускладнюють рух автомобілів, тож за незадовільних погодних умов потрібно бути дуже уважними та обережними.

Шановні водії! Правоохоронці Кіровоградщини закликають вас користуватися пасками безпеки, дотримуватися безпечної дистанції, не перевищувати швидкість, рухатися з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями. Бережіть своє життя та життя інших учасників дорожнього руху!

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF