Знам’янський район
Влада

У Знам’янці відбудеться конкурс на звання "Краща вулиця" та "Кращий багатоповерховий будинок"

У Знам’янці відбудеться конкурс на звання "Краща вулиця" та "Кращий багатоповерховий будинок"
Під головуванням секретаря міської ради Наталії Миколаївни Клименко відбулося засідання комісії з проведення щорічного міського огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок","Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку", "Кращий житловий будинок та присадибна ділянка приватного сектору".
Відповідно до вимог Положення про конкурс, затвердженого рішенням виконавчого комітету Знам’янської міської ради від 23.11.2017 року №327, до 15 березня 2017 року, для участі в Конкурсі подано 15 заяв, а саме:

2 заяви на участь в номінації на звання "Краща вулиця". Це вулиці: Миру та Соломії Крушельницької;

5 заяв на участь в номінації на звання "Кращий багатоповерховий будинок". Це житлові будинки: №6/8 по вул. Братів Лисенків; №16 по вул. Григорія Сковороди; № 87 по вул. Віктора Голого; №4 по вул. Привокзальній; №11 по вул. Партизанській;

8 заяв на участь в номінації на звання "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку". Це ОСББ: ОСББ «Співоче», вул. Привоказльна,9; ОСББ «Грушевського,33», вул. Грушевського,33; ОСББ «Світанок-Знам’янка, вул. Гагаріна,8; ОСББ «Парковий-9», вул. Михайла Грушевського,9; ОСББ «Фенікс-3», вул. Привокзальна,3; ОСБ «Мрія», вул. Павлова,2; ОСББ «Фортуна-Жовтнева», вул. Михайла Грушевського,16; ОСББ «Знам’янське», вул. Калинова, 113-А.

У номінації «Кращий житловий будинок та присадибна ділянка приватного сектору» заяв не надійшло.

Усі кандидати на участь у конкурсі не були переможцями конкурсу 2014-2015 р.р. та 2015-2016 р.р. і тому мають право бути учасниками конкурсу 2016-2017 р.р..

Для підведення підсумків огляду-конкурсу учасники подають матеріали у вигляді текстових та фотографічних матеріалів формату А4, оформлені у швидкозшивач, не пізніше 5 червня поточного року.

За результатами роботи комісії, прийнято рішення щодо:

- проведення наступного засідання комісії щорічного міського огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок", "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку", "Кращий житловий будинок та присадибна ділянка приватного сектору" 06.06.2017 року;

- опрацювання зразків оціночних листів та надання пропозицій від членів комісії;

- залучення до моніторингу ведення робіт з благоустрою представників учасників огляду-конкурсу, що будуть визначені під час наступного засідання.

Участь в роботі комісії взяли члени комісії щорічного міського огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок", "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку", "Кращий житловий будинок та присадибна ділянка приватного сектору" секретар міської ради Н.Клименко, начальник відділу забезпечення діяльності міської ради Н.Брунцвік, головний спеціаліст з питань екології та благоустрою УМА та ЖКГ В.Безай, головний спеціаліст відділу архітектури та містобудування УМА та ЖКГ О.Мостовий, голова міської організації ветеранів України, член виконавчого комітету Г.Бабійчук, член громадської організації «Платформа громадської участі «Нове місто», член виконавчого комітету А.Черевко, голова громадської організації «Міський гандбольний клуб «Локомотив» , член виконавчого комітету В.Довгаленко, голова Громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради М.Сурдул.

"ВК" у PDF