Знам’янський район
Влада

Про роботу міської тристоронньої соціально-економічної ради Знам'янки

Про роботу міської тристоронньої соціально-економічної ради Знам'янки
Під головуванням першого заступника міського голови Загородньої Валентини Григорівни відбулось засідання міської тристоронньої соціально-економічної ради.
На порядку денному розглядалося 6 питань:

1. Про ротацію голови міської тристоронньої соціально-економічної ради.

2. Про графік та план роботи міської тристоронньої соціально-економічної ради на 2017 рік

3. Про визначення кандидатур уповноважених від сторони роботодавців та від сторони профспілок міста для підписання міської Територіальної угоди між виконавчим комітетом Знам’янської міської ради, роботодавцями та профспілками міста на 2017-2021 роки.

4. Про затвердження складу міської тристоронньої соціально-економічної ради на 2017 рік.

5. Про колективний трудовий спір (конфлікт) між найманими працівниками виробничого підрозділу служби воєнізованої охорони «Знам’янський загін воєнізованої охорони» та адміністрацією виробничого підрозділу служби воєнізованої охорони «Знам’янський загін воєнізованої охорони» регіональної філії «Одеська залізниця» публічного акціонерного товариства «Українська залізниця» м.Знам’янки Кіровоградської області з 26.10.2016 року.

6. Аналіз стану виробничого травматизму, професійної захворюваності на підприємствах, підпорядкованих відділенню ВДФССНВ та ПЗ у Знам’янському районі за 2016 рік.

На засідання Ради були запрошені та заслухані керівник (Бабко С.Г.) та голова профкому (Кучер В.В.) Знам’янського загону воєнізованої охорони; голова профспілкового комітету дистанції сигналізації та зв’язку (Пастух К.К.) та начальник відділення ВДФССНВ та ПЗ у Знам’янському районі (Замуренко Т.Б.).

За результатами засідання були прийняті відповідні рішення, в т.ч.:
• Обрати головуючим на засіданнях міської тристоронньої соціально-економічної ради у 2017 році від сторони роботодавців міста – Кліпацького С.В.

• Затвердити план та графік роботи міської тристоронньої соціально-економічної ради на 2017 рік

• Визначити уповноваженим від сторони роботодавців для підписання міської Територіальної угоди між виконавчим комітетом Знам’янської міської ради, роботодавцями та профспілками міста на 2017-2021 роки – генерального директора ТОВ «Геоїд», голову спілки підприємців міста – Кліпацького С.В.

• Поновити склад міської тристоронньої соціально-економічної ради

• Визначити уповноваженим від сторони профспілок міста для підписання міської Територіальної угоди між виконавчим комітетом Знам’янської міської ради, роботодавцями та профспілками міста на 2017-2021 роки - голову Знам’янської організації Всеукраїнської профспілки працівників освіти і науки України - Мельник Т.І.

• Направити звернення до керівництва ПАТ «Українська залізниця» від міської тристоронньої соціально-економічної ради щодо вжиття заходів для вирішення колективного трудового спору (конфлікту) між найманими працівниками виробничого підрозділу служби воєнізованої охорони «Знам’янський загін воєнізованої охорони» та адміністрацією виробничого підрозділу служби воєнізованої охорони «Знам’янський загін воєнізованої охорони» регіональної філії «Одеська залізниця» публічного акціонерного товариства «Українська залізниця» м.Знам’янки Кіровоградської області з 26.10.2016 року.

• Взяти до відома інформацію начальника відділення ВДФССНВ та ПЗ у Знам’янському районі про стан виробничого травматизму, професійної захворюваності на підприємствах м.Знам’янка Знам’янського району за 2016 та 2017 роки - Замуренко Т.Б.

"ВК" у PDF