Онуфріївський район
Влада / Суспільство

Онуфріївка стане ще красивішою

Онуфріївка стане ще красивішою
Декілька років тому керівництвом селищної ради було прийняте рішення про реконструкцію скверу в центрі Онуфріївки.
Старі дерева прибрали, спланували ділянку, частину площі виділили воїнам інтернаціоналістам, де трохи пізніше був встановлений пам’ятний знак. Алеї прикрасили сучасною тротуарною плиткою, встановили нові лавки. У центральній частині скверу розмістили фонтан, який тепер являється однією з окрас селища. Висадили дерева, декоративні кущі та квіти.

Але роботи на цьому не закінчилися. У суботу, 13 травня, головою Онуфріївської державної адміністрації Сергієм Самородченком та головою селищної ради Леонідом Пивоваром було вирішено підтримати ініціативу жителів райцентру і у сквері був проведений суботник. Участь у його проведенні взяли працівники адміністрації, селищної ради, відділу культури, Онуфріївської школи.

Учасники суботнику провели прибирання території, впорядкували раніше висаджені рослини та висадили квіти багаторічних сортів. Частину посадкового матеріалу було закуплено на спонсорські кошти, а частину принесли з власних домоволодінь онуфріївчани. Працівники КП «Благоустрій Онуфріївки» забезпечили підвезення води.

Сподіваємося, що квіти виростуть, і в найближчий час Онуфріївка стане ще гарнішою, адже навіть природа була на боці працівників - тільки була закінчена висадка квітів, як пішов дощ.
Онуфріївка стане ще красивішою
Онуфріївка стане ще красивішою
Онуфріївка стане ще красивішою

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF