Знам’янський район
Влада

Рішенням знам’янських депутатів встановлено межі села Петрове

Рішенням знам’янських депутатів встановлено межі села Петрове
Голова районної державної адміністрації О. Лукашов, сільські голови, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, підприємств, установ, організацій району, представники засобів масової інформації взяли участь у роботі ХVІІ сесії Знам’янської районної ради сьомого скликання. Рішенням сесії було встановлено межі села Петрове Знам’янського району Кіровоградської області.
Рішенням знам’янських депутатів встановлено межі села Петрове
Про участь Знам’янської центральної районної лікарні в мережі госпітальних округів Кіровоградської області, оптимізацію штатної чисельності та структуру Знам’янської центральної районної лікарні проінформував головний лікар Знам’янської центральної районної лікарні І.Муравський.

Начальник відділу освіти райдержадміністрації В. Сидоренко ознайомила депутатів з питаннями «Про затвердження мережі навчальних закладів освітнього округу Знам’янського району» та «Про хід виконання районної цільової програми розвитку дошкільної освіти на 2014-2017 роки, затвердженої рішенням районної ради від 31 січня 2014 року № 529».

Про хід виконання програми будівництва, реконструкції, ремонту та утримання автомобільних доріг місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності в населених пунктах та інших доріг Знам’янського району на 2016-2017 роки, затвердженої рішенням районної ради від 29 березня 2016 року № 79 та про внесення змін до цієї програми проінформувала начальник відділу регіонального розвитку містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації.

З питаннями соціальної сфери депутатів ознайомила начальник управління соціального захисту А. Іванова.

З інформацією по питанню «Про внесення змін до районної програми цивільного захисту Знам’янського району на 2016 — 2020 роки, затвердженої рішенням районної ради від 29 березня 2016 року № 80» депутатів ознайомила Л. Гвоздик – головний спеціаліст відділу культури і туризму райдержадміністрації, який визначений відповідальним структурним підрозділом райдержадміністрації за виконання обов’язків та повноважень у сфері цивільного захисту на території району.

Депутати заслухали інформацію начальника фінансового управління райдержадміністрації Г. Бискуб «Про звіт про виконання районного бюджету за І квартал 2017 року» та «Про внесення змін до рішення районної ради від 23 грудня 2016 року № 201 «Про районний бюджет на 2017 рік».

Начальник відділу економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури райдержадміністрації І. Чубін ознайомила депутатів з питаннями «Про виконання програми економічного і соціального розвитку Знам’янського району на 2016 рік, затвердженої рішенням районної ради від 25 грудня 2015 року № 45» та «Про прийняття у спільну власність територіальних громад сіл Знам’янського району та приймання-передачу в оперативне управління об’єктів нерухомості».

Депутатами було затверджено Статут в новій редакції та структуру комунального підприємства Знам’янської районної ради по господарському забезпеченню, а також призначено його керівника.

На сесії також були розглянуті питання про затвердження технічної документації по нормативній грошовій оцінці земельних ділянок, наданих в оренду Денисову О.Ю., Шатній Л.П. та ПАТ «Кіровоградобленерго».

У «Різному» виступили:

- депутат районної ради Я.Гаврилюк про направлення звернень депутатів районної ради до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України та Прем’єр-Міністра України щодо збереження мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення та запровадження пенсійної реформи в Україні;
- депутат районної ради Л.Бойчук про необхідність підтримки реформ в галузі освіти.

"ВК" у PDF