Олександрівський район
Влада

Життя села

Життя села
Голова райдержадміністрації Ольга Борота разом з головою районної ради продовжують відвідувати сільські та селищні ради та безпосередньо на місцях знайомитися з тим, як сьогодні живуть сільські громади району, як вирішують свої проблемні питання.
Днями, керівники району побували у Бовтишці. Сільський голова Василь Скляренко розповів, як вирішується на території одне з проблемних питань всіх населених пунктів району – вуличне освітлення. Так, нещодавно на двох вулицях села – Центральній та Лівобережній за кошти місцевого бюджету, 17 тис. грн., обладнано 14 світлоточок.

Ще однією приємною подією для жителів села став ремонт дороги по вулиці Лівобережній, мешканці якої завжди потерпали від відсутності нормального дорожнього покриття. На ремонт дороги з сільського бюджету витрачено 150 тис. грн.

Ольга Борота та Григорій Гончаренко разом із сільськими головою Василем Скляренком оглянули нову дорогу, встановлені ліхтарі та поспілкувалися з жителями села, які висловили подяку місцевій владі за турботу про людей.
Життя села
Життя села

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF