Олександрівський район
Влада

В Олександрівці триває підготовка до відзначення 72-ї річниці Великої Перемоги

В Олександрівці триває підготовка до відзначення 72-ї річниці Великої Перемоги
25 квітня під головуванням голови райдержадміністрації Ольги Бороти, за участі голови районної ради Григорія Гончаренка відбулося засідання районного організаційного комітету з підготовки та відзначення в районі Дня пам’яті та примирення та 72-ї річниці Великої Перемоги.
Члени оргкомітету обговорили основні організаційні моменти проведення заходів з нагоди відзначення цих визначних подій.

Так, 8 травня о 10:00 біля пам’ятника Воїнам-визволителям відбудеться урочистий мітинг та покладання квітів з нагоди Дня пам’яті та примирення.

Вже традиційно, 9 травня о 10:00 у День Перемоги відбудеться урочиста хода до пам’ятника Воїнам-визволителям та Алеї Героїв . У цьому році вперше урочистості та святковий концерт на відбудуться на центральній площі селища.

Також, під час засідання було детально обговорено проведення заходів інформаційно-просвітницького, суспільно-політичного, патріотичного та виховного характеру, заходів, спрямованих на поліпшення стану соціального захисту та медичного обслуговування ветеранів та інвалідів війни, дітей війни, членів сімей військовослужбовців, співробітників органів внутрішніх справ, які загинули під час виконання службових обов’язків у зоні проведення антитерористичної операції.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF