Онуфріївський район
Влада / Спорт

Перша гра і перша технічна поразка відновленої Попівської «Зорі»

Перша гра і перша технічна поразка відновленої Попівської «Зорі»
Уминулому році, завдяки попівській сільській раді, місцевим фермерам та любителям футболу була проведена велика робота по відновленню попівської футбольної команди «Зоря».
Відновили поле і провели гру пам’яті між командами ветеранами Попівки та Зибкового. У цьому році було прийняте рішення створити команду і долучитися до участі в Кубку Онуфріївського району та розіграшу інших нагород.

Але з’ясувалося, що футболістів не вистачає, тому вирішили доповнити її легіонерами з сусідніх міст. Команда виявилася досить сильною, і 15 квітня, у зустрічі з Деріївським «Гранітом», перемогла з розгромним рахунком. Відразу після зустрічі деріївські футболісти подали оскарження до районної федерації футболу.

Минулого тижня відбулося позачергове засідання федерації, на якому було розглянуте проблемне питання. Проводив засідання голова федерації Сергій Пугач. До речі, слово надавалося всім бажаючим. У своєму виступі голова Попівської сільської ради Тетяна Селегей сказала, що поки що не вистачає своїх футболістів, і якщо лишити команду перемоги у першій грі, то бажаючих відстоювати футбольну честь Попівки стане ще менше.

У відповідь присутні казали, що відновлення команди це дуже важливо, але є статут, де не передбачається використання в команді легіонерів.

Тому вирішили винести це питання на голосування. З дев’яти учасників засідання шість проголосували за те, щоб присудити Попівській команді технічну поразку. Будемо надіятися, що «Зоря» все ж засяє на футбольному небосхилі Онуфріївщини.
Перша гра і перша технічна поразка відновленої Попівської «Зорі»

"ВК" у PDF