Онуфріївський район
Влада

Зустріч зі священнослужителями

Зустріч зі священнослужителями
4 квітня перший заступник голови Онуфріївської райдержадміністрації Ігор Дуднік спільно з головою районної ради Тетяною Уткіною провів зустріч з керівниками релігійних організацій району.
Розпочинаючи зустріч, Тетяна Іванівна звернулася до духовенства з промовою в якій висловила слова вдячності всім священнослужителям за їхні богослужіння, за підтримку наших вірян у цей непростий для нашої держави час, за молитви за мир та єдність України.

Ігор Валерійович відмітив, що органи влади налаштовані на тісну співпрацю з Церквою в питаннях духовного відродження, розвитку благодійності, збереження толерантності, порозуміння і злагоди в міжконфесійних відносинах та суспільстві.

У ході зустрічі про стан державно-церковних та міжконфесійних відносин в районі та заплановані заходи з нагоди Великодніх свят, що пройдуть в районі, розповів головний спеціаліст сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Заудальський Віталій Віталійович наголосив, що діалог з представниками церков різних конфесій є важливою частиною державно-церковних відносин, що сприяє покращенню суспільно-політичної ситуації та міжконфесійних відносин в районі, налагодженню більш тісної співпраці влади та Церкви. Що процес динамічного розвитку релігійної мережі Онуфріївщини за роки незалежності України супроводжується підвищенням ролі релігійних конфесій у суспільному житті. Відмітив, що органи влади налаштовані на тісну співпрацю з Церквою в питаннях духовного відродження, розвитку благодійності, збереження толерантності, порозуміння і злагоди в міжконфесійних відносинах та суспільстві.

Зустріч зі священнослужителями

Про виконання Указу Президента України від 26 серпня 2016 року №357 «Про відзначення в Україні 500-річчя Реформації», проінформував Федоров О.І. - пастор релігійної громади євангельських християн «Церква Бога Живого» сел. Онуфріївка.

Священнослужителям була надана можливість висловитись як щодо церковної діяльності, так і обмінятись думками щодо співпраці з владою.

На завершення зустрічі Ігор Валерійович привітав всіх з наступаючим світлим святом Великодня, побажав добра і миру в кожній оселі та подальшої плідної співпраці з владою.

"ВК" у PDF