Знам’янський район
Влада

У Знам’янській райдержадміністрації відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

У Знам’янській райдержадміністрації відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій
Голова районної державної адміністрації Олександр Лукашов провів засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
У роботі комісії взяли участь її постійні члени – керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів міністерств і відомств України та запрошені.

На розгляді були наступні питання: про заходи щодо забезпечення протидії масовим лісовим пожежам, щодо протипожежного захисту сільгоспугідь та підготовку їх до зернозбиральної кампанії 2017 року, про заходи щодо забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення у весняно-літній період 2017 року, щодо проведення командно-штабного тренування з цивільного захисту з ліквідації надзвичайних ситуацій у разі виникнення аварії на залізничному транспорті.

Членами комісії запропоновано прийняти наступні рішення: ДП «Чорноліське лісове господарство» рекомендовано продовжити роботу із забезпечення протидії масовим лісовим пожежам. З метою зниження рівня захворюваності на кишкові інфекції та лептоспіроз у весняно-літній період 2017 року сільським головам району керуючись ст.28 Закону України «Про захист прав споживачів» та ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» запропоновано вжити заходів щодо забезпечення дотримання санітарних норм і правил закладами торгівлі та громадського харчування, розташованих на їх територіях. Керівників сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств зобов’язано вчасно здійснювати комплекс профілактичних заходів щодо забезпечення пожежної та техногенної безпеки під час проведення зернозбиральної компанії з метою недопущення пожеж на хлібних масивах та післяжнивних залишках.

За підсумками засідання голова районної державної адміністрації О.Лукашов закцентував увагу присутніх, що рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, прийняті у межах її повноважень, є обов’язковими до виконання органами державної влади та органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами та організаціями, розташованими на території відповідної адміністративно-територіальної одиниці.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF