Новгородківський район
Влада / Суспільство

Такого свята в нас ще не було!

Такого свята  в нас ще не було!
Від імені ветеранів села Вершино-Кам’янка Новгородківського району до редакції газети «Вісник Кіровоградщини» звернулася Ганна Пилипівна Земскова, член ради ветеранів села. Розчулена жінка з радістю та щирими словами подяки розповіла про чудове свято, організоване новообраним сільським головою Ларисою Дяків з нагоди Міжнародного жіночого дня.
«У нас такого свята ще ніколи не було! — зазначила Ганна Пилипівна. — Усіх жінок села запросили до сільського Будинку культури, де для нас була організована дуже цікава концертна програма за участі місцевих артистів, учнів школи та навіть гостей з обласного центру! До нас на свято завітав народний ансамбль циганської пісні та танцю «Ягорі». А ще було організоване частування солодощами та приємне спілкування за столами, пригощали всіх жінок, незалежно від віку! А тих, хто не зміг прийти цього дня до Будинку культури, вітали вдома, вручивши подарунки до свята. Тож, без уваги не залишилася жодна жінка Вершино-Кам’янки! Знаєте, після такого свята знову хочеться жити і вірити, що все у нас буде добре. Наші жінки просто плакали від такої уваги та турботи! Тож, хочу від імені всіх мешканців села щиро подякувати Ларисі Миколаївні Дяків та її чоловікові, фермеру Миколі Зіновійовичу Дяків за чудовий сюрприз та подарунки до свята!».

Як нам повідомили організатори, до підготовки свята у Вершино-Кам’янці долучилися також місцеві спонсори: Олександр Піткуль, Сергій Костенко та Василь Трикула.
Такого свята  в нас ще не було!
Такого свята  в нас ще не було!
Такого свята  в нас ще не було!

"ВК" у PDF