Знам’янський район
Влада

Голова Знам'янської райдержадміністрації вперше публічно прозвітував перед громадою району

Голова Знам'янської райдержадміністрації вперше публічно прозвітував перед громадою району
Голова районної Знам'янської державної адміністрації О.лександр Лукашов публічно прозвітував перед громадою району про проведену роботу у 2016 році.
Захід відбувся у залі засідань районної ради за участі заступника голови районної ради Д.Молодченка, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів міністерств і відомстві України в районі, членів громадської ради при районної державної адміністрації, представників громадських організацій району, організацій роботодавців, професійних спілок, некомерційних організацій та засобів масової інформації району.

Голова Знам'янської райдержадміністрації вперше публічно прозвітував перед громадою району

Проведення публічного звіту головою райдержадміністрації є нововведенням, пов’язаним із вступом в дію у 2016 році нової редакції Закону України «Про державну службу». Відповідно до статті 45 цього нормативного акту, наказу Національного Агентства України з питань державної служби від 20 грудня 2016 року №277 «Про затвердження Типового порядку проведення публічного звіту керівника органу виконавчої влади» керівники усіх органів виконавчої влади щорічно виступають з публічним звітом про підсумки діяльності відповідного державного органу.

Аналізуючи підсумки роботи за рік, голова райдержадміністрації Олександр Лукашов зазначив, що у 2016 році розвиток базових галузей економіки та соціальної сфери району відбувався в умовах продовження реалізації державної політики у різних сферах діяльності та впровадження реформ, спрямованих на підвищення якості життя громадян, проведення заходів щодо децентралізації повноважень органів влади та виконання основних показників завдань програми економічного і соціального розвитку Знам’янського району на 2016 рік, затвердженої рішенням районної ради від 25 грудня 2015 року №45.

Під час звіту голова райдержадміністрації зупинився на питаннях агропромислового сектору, промисловості, інвестиційної діяльності, транспортного забезпечення, житлово-комунального-господарства та будівництва, споживчого ринку, зовнішньоекономічної діяльності, бюджету та фінансів, управління державної власності та підприємництва, надання адміністративних послуг, використання природних ресурсів, соціального захисту, охорони здоров’я, освіти, спорту, культури.

Олександр Сергійович наголосив, що основним шляхом досягнення успіху є ефективна співпраця між органами виконавчої влади і місцевого самоврядування. Тому голова райдержадміністрації подякував голові районної ради Сергію Макаренку, сільським головам, депутатам рад усіх рівнів та керівництву облдержадміністрації за співпрацю і висловив переконання, що у 2017 році вдасться зробити ще більше.

Наостанок начальник фінансового управління райдержадміністрації Галина Бискуб прозвітувала про виконання районного бюджету за 2016 рік.

Детальніше з публічним звітом голови районної державної адміністрації можна ознайомитись тут.

Стрічка новин

"ВК" у PDF