Олександрівський район
Влада

В Олександрівці готуються до Всеукраїнської акції з благоустрою “За чисте довкілля”

В Олександрівці готуються до Всеукраїнської акції з благоустрою “За чисте довкілля”
13 березня голова районної державної адміністрації Ольга Борота провела оперативну нараду з керівниками структурних підрозділів районної державної адміністрації, територіальних органів міністерств та відомств.
У нараді взяв участь з голова районної ради Григорій Гончаренко. На нараді начальник відділу регіонального розвитку, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Яніна Драган інформувала про підготовку до проведення в районі щорічної Всеукраїнської акції з благоустрою “За чисте довкілля”. Як повідомила Яніна Драган, за інформацією наданою органами місцевого самоврядування, ними вже розпочато впорядкування своїх територій.

В рамках акції щороку проводиться день благоустрою, який згідно розпорядження голови облдержадміністрації відбувається в 3-тю суботу квітня. Цього року враховуючи свята, суботник буде перенесено на кінець квітня (29 квітня). Дату буде повідомлено райдержадміністраціям додатково.

Також голова райдержадміністрації Ольга Борота звернула увагу всіх керівників підприємств, установ та організацій щодо проведення днів з благоустрою до Великодніх свят.

На нарді також порушувалися питання стану криміногенної ситуації та надзвичайних подій у районі.

За результатами наради дано відповідні доручення.

"ВК" у PDF