Онуфріївський район
Влада / Суспільство

В Онуфріївській РДА відбулася нарада щодо роботи Світловодського АТП

1 лютого 2017 року у голови райдержадміністрації С.Самородченка відбулася нарада, в якій взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації І.Дуднік, начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації О.Тарабан, начальник фінансового управління райдержадміністрації С.Калантаєвська, начальник Світловодського АТП С.Сухомлин.
Розглядалося питання забезпечення Світловодським АТП автобусного сполучення в районі з дотриманням графіка, зокрема в напрямках на с. Млинок та с. Василівку.

В ході наради було з’ясовано, що проїзд маршрутного автобусу «Кременчук-Млинок» по автошляху Онуфріївка-Млинок здійснюється із затримкою в часі через намерзання на дорожньому полотні по напрямку Онуфріївка-Млинок на території Попівської сільської ради, що дало збій графіка автобусного сполучення. Було прийнято рішення обстежити дану ділянку дорожнього полотна та домовлено відновити автобусне сполучення до с. Василівки, хоча цей маршрут і не є вигідним економічно для АТП. Також обговорювалося питання перевезення громадян пільгових категорій району у 2017 році.

По закінченню наради, перший заступник голови райдержадміністрації І.Дуднік та начальник Світловодського АТП С.Сухомлин вивчили ситуацію на місці щодо перешкод руху автобусів на дорогах в напрямку Онуфріївка-Млинок на території Попівської сільської ради.

"ВК" у PDF