Знам’янський район
Влада / Суспільство

У Знам’янці готуються до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

У Знам’янці готуються до Дня  вшанування учасників бойових дій на території інших держав
Під головуванням першого заступника міського голови Валентини Загородньої відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення в місті Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.
У засіданні взяли участь: керуюча справами Ратушна І. О., начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Зіньковська І.В., начальник відділу організаційної та кадрової роботи Зайченко О.А., начальник відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі Кузіна І.П., начальник відділу культури і туризму Бабаєва С.М., завідувач сектору з питань надзвичайних ситуацій, охорони праці, екології та благоустрою УМА та ЖКГ Балан С. М., головний спеціаліст відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Зайченко В.А., старший інспектор з питань оборонної і мобілізаційної роботи Головченко А.В., голова міської Спілки ветеранів війни в Афганістані (за згодою) Фесюн М.С.

Під час засідання розглянуто питання щодо стану підготовки та проведення міських заходів з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, які відбудуться 15 лютого 2017 року.

Згідно плану проведення заходів:

- об 11.00 відбудеться поминальна панахида за загиблими воїнами – учасниками бойових дій в УПЦ Преподобного Сергія Радонезького ( вул. Трудова, 14);

- о 11.30 - урочиста хода центральною вулицею міста до меморіального комплексу "Пам’яті воїнів Афганістану" (збір біля УПЦ Преподобного Сергія Радонезького, вул. Трудова, 14);

- об 11год 45 хв. - мітинг-реквієм та покладання квітів до меморіального комплексу "Пам’яті воїнів Афганістану";

А напередодні, 14 лютого з 9.00 год. відбудеться об’їзд сімей загиблих воїнів та вшанування пам’яті могил загиблих учасників бойових дій.

У ході засідання організаційного комітету розглянуто всі питання щодо організації та проведення плану заходів затверджених розпорядженням міського голови від 05.01.2017 року №1.

За інформацією оіційного сайту Знам'янської міської ради

"ВК" у PDF