Знам’янський район
Влада

Спортсмени Знам’янщини отримуватимуть стипендії

Спортсмени Знам’янщини отримуватимуть стипендії
Під головуванням першого заступника міського голови Валентини Загородньої відбулося засідання комісії з розгляду питань щодо призначення стипендії за високі спортивні досягнення.
Присутні члени комісії: Сопільняк Ю.М, заступник голови комісії, депутат міської ради, голова постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту, Довгаленко В.І., член виконкому, Озеряний В.А., депутат міської ради, Тітарєв О.Б., депутат міської ради, заступник голови постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення, Гавришевський Є.О., директор КДЮСШ заслухали інформацію начальника відділу молоді, спорту та охорони здоров’я Р.Ладожинської, яка зазначила що на розгляд комісії виноситься 10 претендентів на отримання стипендії за високі досягнення у спорті, та ознайомила присутніх з відповідними документами.

Підтримка спорту та популяризація здорового способу життя не залишаються в нашому місті без уваги. Призначення стипендій це ї заохочення і стимул, особливо для молодших спортсменів. А ми завжди пишаємось перемогами та досягненнями наших спортсменів.

Цього року стипендії будуть отримувати: Сергій Кошовий, Олексій Слуцький та Ігор Поплавка – як тренери, вихованці яких показали високі досягнення у спорті. Михайло Сайфудінов – за досягнення з панкратіону, Андрій Хрипта, Іван Андреєв, Микита Кошовий, Андрій Руднєв, Максим Федорчук, Ілля Борисов – за досягнення у велоспорті. Стипендія виплачуватиметься щомісячно до кінця року.

"ВК" у PDF