Знам’янський район
Влада

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав неповнолітніх

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав неповнолітніх
Службою у справах дітей виконавчого комітету Знам’янської міської ради велике значення приділяється створенню умов, які б забезпечили можливість кожній дитині або її законним представникам оперативно та без перешкод звернутися за захистом своїх прав.
На обліку служби у справах дітей перебуває 32 дитини з категорії тих, що опинилися у складних життєвих обставинах. Із загальної кількості дітей, які перебувають на обліку, 31 дитина проживає в сім’ях, де батьки ухиляються від виконання батьківських обов'язків, 1 дитина-сирота прибула з тимчасово окупованої території.

З даною категорією дітей проводиться профілактична робота, відслідковується стан утримання та проживання неповнолітніх, батькам надаються консультаційно-методичні рекомендації та проводяться профілактичні бесіди.

З метою запобігання вилучення дітей із сімей, які опинились в складних життєвих обставинах та задля покращення виховного потенціалу в таких сім’ях, службою у справах дітей виконавчого комітету Знам’янської міської ради спільно з комісією при виконкомі Знам’янської Другої селищної ради 26.01.2017 р. було проведено комісію з питань захисту прав неповнолітніх.

Запрошених батьків було попереджено про стан виконання ними своїх обов’язків щодо належних умов утримання та виховання дітей.

"ВК" у PDF