Знам’янський район
Влада

Призначено нового начальника Знам’янського відділу поліції

Призначено нового начальника Знам’янського відділу поліції
Присутні актового залу Знам’янського відділу поліції з нетерпінням чекали появи високоповажних обласних поліцейських чиновників, керівництва міста та району, а нагода – поважна й урочиста – представлення нового начальника відділу поліції.
Ним став підполковник поліції Ігор Прохніцький. Тривалий час перед цим призначенням він був начальником Кіровоградського районного відділення поліції Кропивницького відділу поліції.

Офіційну зустріч розпочав заступник начальника поліції області Дмитро Ткачонок, який зазначив, що Ігор Прохніцький має необхідний досвід роботи, хороші професійні якості. Та висловив переконання, що йому знадобиться небагато часу для того, щоб вивчити особливості Знам’янщини та за підтримки органів місцевої влади, разом з ввіреним колективом, зробити все необхідне, щоб громадяни відчули ті зміни, на які чекають.

Призначено нового начальника Знам’янського відділу поліції

Вітаючи з призначенням нового начальника Знам’янського відділу поліції, міський голова Сергій Філіпенко висловив сподівання, що співпраця поліції з міською владою, яка вже започаткована, буде тривати. Зі свого боку міська влада також намагатиметься надавати необхідну допомогу. Секретар міської ради Наталія Клименко побажала новому начальнику плідної праці та відчутних результатів на новому місці проходження служби.

Під час заходу від імені керівництва обласного главку Дмитро Георгійович Ткачонок вручив Подяки міському голові Сергію Філіпенку та голові Знам’янської райдержадміністрації Олександру Лукашову за співпрацю і надання дієвої допомоги у роботі поліцейських.

Призначено нового начальника Знам’янського відділу поліції

- Особовий склад Знам’янського відділу поліції спроможний працювати та виконувати покладені на них завдання, - зауважив новопризначений керівник. – Наші дії будуть відкритими та прозорими, а зусилля спрямуємо на налагодження тісної співпраці з громадянами. Сьогодні суспільство повинно відчути надійний захист та довіру до правоохоронців.

Призначено нового начальника Знам’янського відділу поліції

Новий очільник поліції міста розповів про свій професійний шлях та окреслив ті вимоги, які ставитиме до підлеглих.

Окремі слова вдячності за співпрацю та взаєморозуміння цього дня адресувалися Андрію Бензару, який майже півтора року, на посаді начальника Знам’янського відділу поліції, сумлінно та конструктивно вирішував усі поставлені завдання.

"ВК" у PDF