Новгородківський район
Влада

Новгородка готується до Дня Соборності України

Новгородка готується до Дня Соборності України
16 січня перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Краснюк провів засідання оргкомітету з нагоди відзначення Дня Соборності України. У заході взяли участь керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та селищний голова.
В ході засідання було розглянуто та обговорено основні організаційні питання.

Новгородка готується до Дня Соборності України

Членами оргкомітету вирішено провести урочистості в селищі Новгородка.

- 20 січня о 10.00 відбудеться покладання квітів до Меморіалу Слави, барельєфів воїнам-інтернаціоналістам, воїнам АТО та пам'ятника Тарасу Шевченку.

- 20 січня об 11.00 в центральній районній бібліотеці буде організовано тематичну виставку "Соборна Україна – назавжди єдина" та проведено годину державності "Соборність рідної землі – основа нації й народу".

В усіх загальноосвітніх закладах району з нагоди цієї дати пройдуть тематичні заходи про історію творення Української держави, інформаційні години, зустрічі з військовослужбовцями, які брали участь в антитерористичній операції на Сході України, членами їх сімей, волонтерами, громадськими активістами.

У музейних, клубних та бібліотечних закладах району будуть організовані виставки, експозиції, викладки літератури, присвячені боротьбі за свободу та незалежність України під час національно-визвольної революції 1917-1921 років, Революції Гідності, проведення антитерористичної операції на Сході України.

"ВК" у PDF