Новгородківський район
Влада

У Новгородці затверджено бюджет та програму розвитку на 2017 рік

У Новгородці затверджено бюджет та програму розвитку на 2017 рік
20 грудня відбулася десята сесія сьомого скликання Новгородківської районної ради, яку провів голова райради Олександр Горбенко. У роботі сесії взяли участь селищний та сільські голови, начальники структурних відділів райради та райдержадміністрації, установ та організацій.
На розгляд депутатів було запропоновано близько 30 питань. Основними, з винесених питань, були – Програма соціального і економічного розвитку Новгородківського району на 2017 рік та районний бюджет на 2017 рік. Програма та бюджет попередньо були детально обговорені на засіданні постійно діючих комісій. Загальний обсяг доходів затверджено у сумі 131 448 920 гривень, на цю ж суму затверджено обсяг видатків. Депутати підтримали ці документи і проголосували за прийняті рішення по них.

Депутати затвердили звіт голови районної ради, план роботи районної ради на 2017 рік та ряд районних програм на 2017 рік, а саме: соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи; соціального захисту малозабезпечених верств населення району; розвитку архівної справи району; діяльності КП «ВІЦ «Новгородківські вісті»; діяльності Комунального підприємства райради; програми «Ветеран»; загальнорайонних заходів та приватизації майна спільної комунальної власності територіальних громад сіл і селища району.

У Новгородці затверджено бюджет та програму розвитку на 2017 рік

Також народні обранці прийняли ряд рішень, які стосувалися структури і чисельності виконавчого апарату районної ради, реформування КП «ВІЦ «Новгородківські вісті» та затвердили технічну документацію по нормативній оцінці земельних ділянок.

"ВК" у PDF