Знам’янський район
Влада

У Знам’янській райдержадміністрації вирішували долю дітей

У Знам’янській райдержадміністрації вирішували долю дітей
Заступник голови Знам'янської районної державної адміністрації Олена Грінчак провела засідання комісії з питань захисту прав дитини при райдержадміністрації.
Перед початком засідання Олена Анатоліївна зазначила, що кожна дитина потребує піклування і доброзичливого ставлення до себе.

На розгляд комісії було винесено наступні питання: про доцільність повернення на виховання матері дитини, яка знаходиться в КЗ «Центр соціально-психологічної роботи для дітей» Кіровоградської обласної ради; надання висновку про доцільність поновлення батьківських прав матері відносно неповнолітнього сина; про до влаштування двох дітей до прийомної сім’ї; надання дозволу на отримання документів на земельну ділянку, право власності якої належить малолітнім дітям;; про взяття сімей під соціальний супровід; про зняття сімей із соціального супроводу та про продовження соціального супроводу; про погодження планів соціального супроводу.

У Знам’янській райдержадміністрації вирішували долю дітей

Прийнятті наступні рішення: поновити батьківські права матері, відносно неповнолітнього сина; повернути доньку матері на виховання; надати матері випробувальний термін протягом місяця для повернення дитини; про надання дозволу на отримання документів на земельну ділянку, право власності якою належить малолітнім дітям; влаштувати двох дітей до прийомної сім’ї.

За підсумками засідання було вирішено зняти із соціального супроводу 3 сім’ї, взяти під соціальний супровід – 3 сім’ї, а 2 сім’ям продовжити соціальний супровід.

Наостанок, заступник голови райдержадміністрації Олена Грінчак наголосила, що діяльність усіх структур, які працюють з дітьми, в першу чергу повинна бути скоординована на здійснення ряду заходів по забезпеченню державних гарантій і конституційних прав дітей на життя, охорону здоров’я, освіту та соціальний захист.

"ВК" у PDF