Онуфріївський район
Влада / Суспільство

В Онуфріївці відбулися заходи до Дня інваліда

В Онуфріївці відбулися заходи до Дня інваліда
2 грудня районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організовано ряд заходів з нагоди Дня інваліда. Діти з функціональними обмеженнями були запрошені до кафе «Світанок».
На святі були присутні голова районної державної адміністрації С.Самородченко, голова районної ради Т.Уткіна, представник депутата Верховної Ради Олеся Довгого.

Зі словами привітань та побажань виступила голова районної ради Т.Уткіна.

В Онуфріївці відбулися заходи до Дня інваліда

Працівники районного центру дитячо-юнацької творчості цікаво та весело провели святково – розважальну програму. За участь у веселих іграх діти отримували призи.

В Онуфріївці відбулися заходи до Дня інваліда

В подальшому було проведено, за традицією, Х районний фестиваль дитячо-юнацької творчості «Повір у себе» за тематикою «Новорічна іграшка».

Учасниками фестивалю стали 20 дітей даної категорії, які продемонстрували свої досягнення у виробах із природного матеріалу, малюнках та декламуванні віршів. За участь були нагороджені цінними подарунками.

На останок до діток звернулася директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Фірсова В.Б. зі словами про прекрасну традицію проведення фестивалю, потребу у спілкуванні та підтримку родин де виховуються діти з обмеженими функціональними можливостями з боку районної державної адміністрації та побажала віри у власні сили та талант. Всі діти були пригощені солодощами.

В цей день, з нагоди свята,районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено благодійну акцію для дітей з функціональними обмеженнями (ДЦП) з врученням солодких подарункових наборів.

"ВК" у PDF