Онуфріївський район
Влада

На колегії РДА

На колегії РДА
25 листопада під керівництвом голови районної державної адміністрації Сергія Самородченка відбулось засідання колегії районної державної адміністрації. У її роботі взяли участь: голова районної ради Тетяна Уткіна, сільські, селищні голови, начальники відділів та управлінь районної державної адміністрації, керівники підприємств, установ, організацій району.
На початку роботи колегії очільник району поінформував присутніх, що на підставі розпорядження голови райдержадміністрації від 23 листопада 2016 року №406-р введено до складу колегії райдержадміністрації Кравцова В.М. - начальника Онуфріївського відділення поліцій Світловодського ВП ГНП України в Кіровоградській області.

На колегії РДА

Голова райдержадміністрації Сергій Самородченко зазначив, за підсумками рейтингової оцінки Онуфріївський район зайняв 10 місце серед 21 районів області. Він зауважив, що внаслідок плідної співпраці структурних підрозділів районної державної адміністрації із органами місцевого самоврядування, територіальними органами центральних органів виконавчої влади, підприємствами та організаціями району вдалося значно покращити рейтингові показники Онуфріївського району і піднятись з 21 місця (за 2015 рік), на 10 місце за 9 місяців 2016 року.

Надалі керівник району перейшов до розгляду питань колегії райдержадміністрації, а саме:

- про виконання делегованих повноважень виконкомом Мар’ївської сільської ради згідно з вимогами Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні;
про стан архівної справи та діловодства в районі;

- про стан виконавської дисципліни, організацію виконання завдань, визначених актами і дорученнями Президента України, Кабінету Міністрів України, розпорядженнями і дорученнями голів обласної та районної державних адміністрацій за ІІІ квартал 2016 року;

- про стан кадрової роботи та стан впровадження на території району Закону України від 10 грудня 2015 року №889-УІІІ «Про державну службу».

Заслухавши доповідачів та обговоривши виступи, члени колегії прийняли відповідні рішення з кожного із винесених на порядок денний засідання питань.

"ВК" у PDF