Знам’янський район
Влада / Суспільство

У Знам’янці відкрито Центр надання послуг ВАТ «Кіровоградгаз»

У Знам’янці відкрито Центр надання послуг ВАТ «Кіровоградгаз»
Визначна подія сталася як для працівників Знам’янського управління експлуатації газового господарства, так і для мешканців Знам’янщини - ВАТ «Кіровоградгаз» завершив будівництво та введення в експлуатацію нового корпусу Центру надання послуг Знам’янського управління експлуатації газового господарства.
Просторий новозбудований та двоповерховий корпус має площу більше 400 кв.м. Оснащений сучасними ІТ та технічними рішеннями. Це дає змогу відвідувачам самостійно перевірити стан особового рахунку за допомогою інформаційного кіоску. Також у Центрі можна замовити послуги із встановлення, заміни, сервісного та післягарантійного обслуговування газового обладнання.

В урочистостях з нагоди відкриття Центру взяли участь: перший заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Коваленко С.П., секретар міської ради Клименко Н.М., керівник апарату районної державної адміністрації Слюсаренко О.О., голова міської Організації ветеранів України Бабійчук Г.О., керівництво ВАТ «Кіровоградгаз».


У Знам’янці відкрито Центр надання послуг ВАТ «Кіровоградгаз»

Після урочистого перерізання стрічки та освячення приміщення, всі присутні мали змогу більш детально ознайомитися в тими послугами, які тепер можно отримати, звернувшись до Центру.

У Знам’янці відкрито Центр надання послуг ВАТ «Кіровоградгаз»

Звертаючись до присутніх начальник Знам’янського управління експлуатації газового господарства Самарін Ф.В. відзначив, що незважаючи на існуючі економічні та фінансові проблеми, підприємство знаходить можливості та постійно працює над розширенням мережі надання послуг споживачам, впроваджує нові технології, які покращують якість обслуговування відвідувачів.

Відкриття центру дасть змогу кваліфіковано та оперативно обслуговувати користувачів природного газу, своєчасно надавати їм необхідні роз’яснення, а головне — зменшити час очікування людей у чергах», зазначив у своєму виступі перший заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Коваленко С.П.

Секретар міської ради Клименко Н.М., звертаючись до присутніх підкреслила важливість відкриття Центру та побажали працівникам плідної співпраці з населенням. Наталія Миколаївна відзначила, що відкриття такого Центру не тільки створить належні умови для організації роботи тале й суттєвого покращить рівень надання послуг.

У Знам’янці відкрито Центр надання послуг ВАТ «Кіровоградгаз»

Голова міської Організації ветеранів України Бабійчук Ганна Олексіївна подякувала керівництву газового господарства міста і області, що прислухались до неодноразових звернень міської організації ветеранів щодо створення належних умов по обслуговуванню населення, в першу чергу абонентського відділу, диспетчерських служб. Також Ганна Олексіївна побажала колективу успішної роботи, уваги і порозуміння з населенням, не забувати про ветеранів, які кращі роки свого життя віддали підприємству газового господарства. Наостанок відзначила, що відкриття нового приміщення стане прикладом і для інших керівників газового господарства області по створенню належних умов по прийому і обслуговуванню населення.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF