Олександрівський район
Влада

Про підготовку Олександрівки до роботи в осінньо-зимовий період говорили в райдержадміністрації

Про підготовку Олександрівки до роботи в осінньо-зимовий період говорили в райдержадміністрації
7 листопада голова районної державної адміністрації Ольга Борота провела оперативну нараду з керівниками структурних підрозділів районної державної адміністрації, територіальних органів міністерств та відомств. У нараді взяв участь голова районної ради Григорій Гончаренко.
На нараді Олександрівський селищний голова Олександр Безпечний та головний інженер філії “Олександрівський райавтодор” Олег Солодовніков інформували про підготовку селища до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 років та стан готовності техніки до роботи в зимовий період.

Як повідомив Олександрівський селищний голова Олександр Безпечний, у ДНЗ №3 та №6 проведено поточний ремонт приміщень, котелень та котлів, які працюють та твердому паливі та газу. Оператори котелень пройшли навчання та мають відповідні допуски до роботи. На сьогоднішній день котельні працюють в нормальному режимі. Температурний режим підтримується та відповідає нормам. Всі котельні ДНЗ забезпечені твердим паливом (дровами).

У поточному році проведено поточний ремонт доріг де в зимовий період виникали ускладнення з пересуванням автотранспорту. Зокрема, по вулицям Ринкова, Гоголя і Тясминська, провулок Ринковий. Проведено поточний ремонт інших вулиць шляхом грейдерування та щебенової підсипки. Проведено капітальний ремонт дорожнього покриття на вулиці Шкільна та вулиці Вишнева.

З філією “Олександрівський райавтодор” укладено договір на постачання протиожеледних матеріалів (пісок, сіль) в кількості 20 тон. На розчистку снігу виділено 30 тис. грн., планується залучити 5 одиниць техніки. До кінця 2016 року Олександрівською селищною радою планується закупити новий трактор МТЗ-82, на що виділено 500 тис. грн.

Проведено капітальний ремонт дахів двох будинків по вулиці Чкалова, 92 та 94 в смт Олександрівка. Також, у ході наради, порушувалися питання стану криміногенної ситуації та надзвичайних подій у районі.

За результатами наради дано відповідні доручення.

"ВК" у PDF