---
Влада / Суспільство

Молодих співробітників державних установ Кіровоградщини запрошують на двотижневе стажування у Федеральному міністерстві закордонних справ Німеччини

У 2017 році Федеральне міністерство закордонних справ Німеччини надає можливість молодим співробітникам державних установ України у рамках програми "HighLevelExpertsProgramme" (далі – HLEP) пройти двотижневе стажування у Федеральному міністерстві закордонних справ Німеччини.
Програма HLEPрозрахована на держслужбовців віком до 40 років, які цікавляться українською та німецькою політикою і прагнуть займати активну позицію у громадському житті України. Обов’язковою вимогою до учасників є відмінне володіння англійською мовою та щонайменше 1 рік професійного досвіду роботи у сфері державного управління.

У рамках програми учасникиматимуть можливість особисто спостерігати за роботою Федерального міністерства закордонних справ Німеччини та інших органів влади, вивчати принципи функціонування німецького апарату державного управління. Програмою також передбачені поїздки до інших міст Німеччини, відвідання відомих установ, підприємств, редакцій, пам’яток історії – відповідно до професійних потреб та побажань учасників.

Програма стажування триватиме з 8 по 24 березня 2017 року. Кінцевий термін подачі документів на участь – 23 листопада 2016 року. Усі витрати, пов’язані з проїздом, страхуванням, проживанням та харчуванням учасників бере на себе приймаюча сторона.

Більш детальну інформацію щодо пакету документів необхідних для участі у програмі можна знайти на веб-сайті Посольства Федеративної Республіки Німеччина у розділі "Стипендії та програми обміну" www.kiew.diplo.de

"ВК" у PDF