Знам’янський район
Влада / Суспільство

Привітали з Днем народження Почесного громадянина міста

Привітали з Днем народження Почесного громадянина міста
27 жовтня свій День народження відзначив почесний громадянин міста, лауреат обласної краєзнавчої премії ім. В. Яструбова Рябошапка Олександр Антонович.
Народився Олександр Антонович 27 жовтня 1945 року в селі Диківка Знам'янського району. Закінчив сільську середню школу. Працював механізатором, завідувачем клубу. Навчався в Олександрівському культосвітньому училищі. Має вищу освіту. Працював у редакціях газет, кореспондентом радіо.

З 1976 року тяжкою недугою Олександр Антонович прикутий до інвалідної візочка, інвалід І-ої групи. Олександр Антонович переніс три складні операції. Тривалий період захоплювався пошуково-краєзнавчою роботою.

Наприкінці 1991 року в Дніпропетровському видавництві «Січ» вийшла його перша книжка — «Такі незвичайні долі». У 1993 році вийшла друга — «Чорнолісся пам'ятає», і третя — «Вічне джерело». Взагалі Олександр Антонович є автором багатьох книжок і газетних статей.

Нагороджений почесним знаком Міністерства праці та соціальної політики України — «За сумлінну працю».

Олександр Антонович завжди з великою повагою відносився до колег по роботі і сьогодні тримає із ними зв’язки, по можливості підтримує своїм мудрим словом, порадою. Тому не дивно, що в цей радісний для іменинника день привітати зі святом завітали: секретар міської ради Клименко Н.М. та начальник відділу організаційно-кадрової роботи Зайченко О.А.

Наталія Миколаївна від імені Знам’янської міської ради та міського голови Філіпенка С.І. привітала іменника зі святом та вручила квіти та подарунок.

«Глибокої поваги заслуговує Ваша активна громадянська позиція. Бажаю Вам здоров'я, бадьорості духу, оптимізму та здійснення усіх планів і починань! Добра і благополуччя Вам, Вашим рідним і близьким», - зазначила Наталія Миколаївна.

"ВК" у PDF